Vital Buğday Gluteni
Vital buğday gluteni, yüksek kaliteli buğday unuyla elde edilen ince tozhalinde yüksek dereceye sahip bir protein çeşitidir.
Orijinal (esneklik ve uzayabilirlik, vb.) özelliklerini korumak amacıyla kurutma işlemi hassasiyet ve dikkatle gerçekleştirilmektedir.
Kuru gluten, suyla karıştırıldığında orijinal özelliklerini geri kazanır.Su emme kapasitesi yüksektir ve viskoelastisite özelliği vardır.Rahatlıkla yapışan ve elastik bir hamur oluşturur.
Vital buğday gluteni başlıca iki gliadin ve glutenin protein grubunu içermektedir.
Gliadinler daha düşük bir moleküler ağırlığa sahip olduğundan dolayı bir viskoz sıvıdır, gluteninler ise polimerik yapışkandır ve elastik katıdır.
Glütenin sabit kalitededir, tadı ve lezzeti nötürdür (tadı yoktur denilebilir.), rengi doğal açık kremdir.
Vital Wheat Gluten
Vital wheat gluten is a high-grade protein of fine powder obtained by highquality wheat flour.
In order to maintain the original (flexibility and extensibility, etc.)properties, the drying process is performed with precision and care.
Dry gluten recovers its original properties when mixed with water. Water absorption capacity is high and hasviscoelasticity. It forms a comfortable and elastic paste.
Vital wheat gluten contains mainly two gliadin and glutenin protein groups.
Gliadins are a viscose liquid because it has a lower molecular weight, theglutenins are polymeric, and elastic.
Gluten is a constant quality, taste and taste is neutral (can be tasted.),Color is a natural light cream.